Πολιτική Απορρήτου GDPR

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Πληροφορίες για το σαιτ

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου καλύπτει όλες της προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών που συλλέγονται από την ιστοσελίδα metafraseis-voulgarika.elpak.net η οποία είναι ιδιοκτησίας του Παναγιώτη Κοντογιάννη κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών. Ο ιστότοπος σχεδιάστηκε ως στατική σελίδα HTML5 και δεν απαιτεί εγγραφή από τους επισκέπτες του. Ο ιστότοπος δεν συλλέγει ή αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα και δεν χρησιμοποιεί cookie παρακολούθησης.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΣΤΗ

Οι προσωπικές πληροφορίες που παρέχουν οι επισκέπτες, αποκλειστικά και μόνο, μέσω της φόρμας επικοινωνίας σε αυτόν τον ιστότοπο όπως (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση email, αριθμός κινητού τηλεφώνου) αντιμετωπίζονται ως εμπιστευτικές και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για επικοινωνία μαζί σας.

Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οι προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε κατά την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟ για επικοινωνία μαζί σας και αφορούν απαντήσεις στης ερωτήσεις σας. Δεν αποστέλλουμε μηνύματα spam.

Ασφάλεια

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί πιστοποιητικό ασφαλείας SSL, που παρέχεται από την Let's Encrypt το οποίο κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας κατά την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας.

Αποδοχή των όρων

Η χρήση των υπηρεσιών της παρούσας ιστοσελίδας συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της πολιτικής απορρήτου.

Επικοινωνία

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο κινητό +359882941424 ή στο e-mail: pak69@abv.bg

Ημερομηνία τελευταίας αναθεώρησης: 05.01.2024